Maygreen

For a boutique in Hamburg, Kinzo designed the interiors. Freestanding white objects soaring close above the dark brown floor made of smoked oak. The polygonal chiseled appearance recalls the aesthetic of rugged chunks of pack ice. Functional details are naturally integrated in the shape.

A distinctive ducting of electrical cables covered in green textile sets the highlight on the ceiling: Every single cable leads to a source of light. Usually concealed, the cables start to become an impressive design element. Photography: Kinzo.

Client:
MAYGREEN
Year:
2010
City:
Hamburg
GBA:
80 sqm
We have often fallen flat on our faces: but the risk has paid off and Kinzo has undergone an incredible evolution.
(Chris)
We always think three-dimensionally. It’s always about form, function and construction. Everything has to blend harmoniously, everything has to fit!
(Martin)
The three of us have worked well together ever since we were students. And it was always clear to us that architecture doesn’t stop at the doorstep.
(Karim)
Our concept of design and architecture is fun-packed and doesn’t shy away from the risk of innovative and unusual approaches!
(Chris)