EY wavespace

Kinzo created an innovation lab for Ernst & Young situated directly on Friedrichstraße. Following the request of the accounting firm, the pioneering interior concept provides a digital workshop space. Besides innovative technical features, the interior design comprises the highest standards of flexibility and modularity: the different system components include wheels, so they can be moved around freely and connected in various formations using a specially developed BUS-system derived from space technology. This makes the workstations digitally accessible at any point in time.
Photograph by Sebastian Dörken und Max Schroeder.

Client:
Ernst & Young
Year:
2017
City:
Berlin
GBA:
300 qm
We have often fallen flat on our faces: but the risk has paid off and Kinzo has undergone an incredible evolution.
(Chris)
We always think three-dimensionally. It’s always about form, function and construction. Everything has to blend harmoniously, everything has to fit!
(Martin)
The three of us have worked well together ever since we were students. And it was always clear to us that architecture doesn’t stop at the doorstep.
(Karim)
Our concept of design and architecture is fun-packed and doesn’t shy away from the risk of innovative and unusual approaches!
(Chris)
We always think three-dimensionally. It’s always about form, function and construction. Everything has to blend harmoniously, everything has to fit!
(Martin)